Jabell Oy

Palvelut kotitalouksille

Viihtyisä olohuone, mukava makuuhuone, tilava eteinen, toimiva keittiö?

Meiltä tilataan usein esimerkiksi keittiön remontti, jonka jälkeen palaamme vielä saman asiakkaan kanssa asiaan ja remontoimme olohuoneen ja makuuhuoneenkin. Nälkä kasvaa niin sanotusti syödessä. Voit tilata meiltä koko asunnon remontin tai vain yhden tilan kerrallaan. Teemme kotiisi remontin, jonka haluat ja tarvitset. Eikä sinun tarvitse muuttaa remontin ajaksi muualle. Me sovimme kyllä samaan asuntoon. Soita meille ja kysy lisää unelmien remontista.

1. Suunnittelemme kanssasi

Sinä tiedät millaiseksi kotisi haluat. Meidän suunnittelijamme ovat teknisen osaamisen asiantuntijoita ja tietävät, miten remontti etenee alusta loppuun helposti, järkevästi ja taloudellisesti. Ensin tutustumme remonttikohteeseen perusteellisesti ja kerromme sinulle huomioistamme ja mahdollisista vaurioista.

Huomioimme myös seikat, jotka positiivisesti edistävät remontin kulkua. Teemme kanssasi aikataulun, josta pidämme kiinni. Asiantuntijamme ovat apunasi kun päätät väreistä, tapeteista, laatoista, kalusteista. Heiltä saat hyviä vinkkejä ja neuvoja parhaista vaihtoehdoista ja edullisista ratkaisuista.

2. Asiantuntemus käytössäsi

Nykyaikainen lvi- ja sähköremontti vaatii paljon asiantuntemusta ja erikoisosaamista. Rakentajillamme on vaadittavat pätevyydet ja sertifioinnit kunkin työn suorittamiseksi. Kaikki taitomme on sinun käytössäsi kotisi parhaaksi.

3. Remontti- ja saneerauspalvelu

Tarvitseepa kotisi suuria tai pieniä sisäremontteja, me teemme kaikki: vesivahinko-, pesuhuone-, keittiö- ja saunaremontit.

4. LVI- ja sähkötyöt

Koska olemme täyden palvelun rakennusliike saat meiltä myös LVI- ja sähköalan ammattilaiset rakennuskohteeseesi.

5. Aina siististi

Työskentelemme mielellämme siistissä ympäristössä. Laitamme omat työvälineemme järjestykseen työpäivän päätteeksi ja siistimme ympäristön uutta työpäivää varten. Se on mukavaa sinullekin. Kun remontti on valmis, siivoamme kotisi juhlakuntoon. Voit vaikka kutsua ystäväsi juhlimaan ja ihastelemaan uudistunutta kotiasi.

Kylpyhuone- ja saunaremontit, maalaus- ja pintaremontit, keittiöremontit, vesivahinkokorjaukset sekä ulkoremontit 29 vuoden kokemuksella.

Jabell Oy | Linnalahdenkuja 16 00950 Helsinki

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
0400 689 742
jari.pellikka@jabell.fi